Advanza Mediator - Eelke
Advanza Cateraar - Sjoerd

koffieautomaten:

Kwalitatief, correct en doeltreffend

format_quote

“Advanza is een betrouwbare leadleverancier, die met heldere afspraken en zeer correcte service, voor een prettig samenwerkingsverband zorgt met Fortune Coffee. De kwaliteitsborging die Advanza op het gebied van de leads toepast zorgt voor een goede match met Fortune Coffee. Wij zorgen namelijk voor (h)eerlijke koffie, betrouwbare koffieautomaten en uitstekende service; Advanza zorgt voor de bedrijven die hier naar op zoek zijn. Daarmee is de afgelopen jaren een prima partnerschap ontstaan!".

Hesli Pepplinkhuizen

Fortune Coffee

Videografie:

100% commerciële match

format_quote

“Als ondernemend videograaf ben ik continu op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Via Advanza kom ik gemakkelijk in contact met toekomstige bruidsparen, die graag gebruik willen maken van mijn diensten. Ik maak altijd een persoonlijke afspraak met nieuwe klanten, zo bouw ik van tevoren een band met de bruidsparen op. Des te beter de band, des te beter de trouwfilm én de uiteindelijke mond tot mond reclame! Niet iedere aanvraag wordt een boeking, maar iedere boeking is wel een 100% commerciële match".

Dennis Tetro-Tijsmans

Videograaf Nederland

Schilders:

Op weg naar omzetverdubbeling

format_quote

“Mijn weg naar een betere conversie en hogere omzet ben ik gestart bij Advanza, en met succes. Met hulp van het Advanza team is ons profiel geoptimaliseerd. We kunnen zelf bepalen welke doelgroepen en opdrachten interessant voor ons zijn.
We zijn onze omzet aan het verdubbelen, ons doel is dus bijna bereikt!"

Johan Faassen

RFM Artist

Mediation:

Het is een geniaal systeem!

format_quote

"Vlak na de lancering van mijn praktijk heb ik me aangemeld bij Advanza. Via Advanza krijg ik maandelijks ongeveer 15 nieuwe klanten. Van alle offerte aanvragen die ik ontvang, converteer ik het merendeel tot klant! Inmiddels is ruim 80% van mijn klantenbestand ontstaan dankzij de samenwerking met Advanza. Potentiële klanten weten mij te vinden én ik kan, door middel van voorkeursinstellingen, zélf bepalen door wie ik gevonden word. In mijn ogen is het een geniaal systeem!”

Herman Schaeffer

Schaeffer Mediation en Coaching

Boekhouders:

Veel nieuwe klanten

format_quote

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Advanza.
Advanza genereert op wekelijkse basis veel offerte aanvragen voor mijn administratiekantoor.
Dit heeft geresulteerd in veel nieuwe klanten en er komen nog steeds maandelijks klanten bij.
Ik ondersteun ondernemers en investeer in mijn klanten, zodat hun plannen een succes worden. Hun succes is tenslotte ook mijn succes!”

Wiebe Zwart

WZ-Administratieservices

Payrolling:

Hoge conversie

format_quote

“Advanza denkt vanaf het eerste moment met mij mee. Ik word geïnformeerd over kansen in de markt en aanpassingen in mijn profiel worden gelijk verwerkt. Ik ervaar het persoonlijk contact en de servicegerichtheid als zeer positief. Het resultaat is veel offerte aanvragen én een hoge conversie.
Mijn werkwijze sluit perfect aan bij Advanza!"

Raimond van Geffen

Payroll For You

Boekhouders:

Klantenbestand dankzij Advanza!

format_quote

“Advanza heeft mij 60 – 70% van mijn klantenbestand opgeleverd. Inmiddels zorgen deze klanten weer voor mond tot mond reclame, waardoor mijn klantenkring zich nog verder uitbreidt.

Krap twee jaar na de start van mijn onderneming, heb ik daardoor al voldoende inkomsten om maandelijks rond te komen".

Corrie Kooi-Hoogendoorn

De Volharding Administratie en Advies

Mediation:

De beste prijs/kwaliteitsverhouding

format_quote

"Het merendeel van mijn cliënten is afkomstig uit leads via Advanza. Voor de cliënten is het prettig om meerdere offertes te ontvangen, om zelf een keuze te maken wie de beste prijs/kwaliteitsverhouding biedt. Voor mij als mediator houdt het me scherp om een passende dienstverlening te bieden die aansluit bij de wensen van de aanvrager."

Eelke Bokelman

Het Scheidingsburo Mediator

Boekhouders:

Ruim 60% van de aanvragers wordt klant

format_quote

"In 2016 is onze samenwerking met Advanza gestart. Aanvankelijk werkten we met meerdere lead partijen, maar we werken nu exclusief met Advanza. Het team is servicegericht: snel en netjes.

We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de offerte aanvragen.
Ruim 60% van de aanvragers wordt klant. Advanza heeft er voor een belangrijk deel aan bijgedragen dat ons klantenbestand is verdubbeld".

Alphons van Tricht

Van Tricht MKB

Nu beginnen Meld je aan als pro